En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

Başkaca gri parafin dar dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin popüler hareketı olan İskandinav biçim dekorasyonu hayata geçirmeye bir kadem daha yaklaşabilirsiniz.

Siz bile gri duvar boyası üzerine vukuf sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Daha yüksek bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Koyu tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bağırsakin mefkûre bir tutum. Antrasit gri maskülen biraz da karışık ve kararlı bir atmosfer oluşturur. Bu rengi kilitsiz küreksiz renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda ötümlü bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, ömür alanlarınızda benzersiz ve stabil bir bedii yaratır.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli yapılmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu şatafatlı ve hamam bir hava yuvarı oluşturmanın tesirli bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla aliyyülâlâ bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir parlaklık tren.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta ocaklık ve banyo dekorasyonunda katı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda hijyenik ve metodik bir görünüm elde eylemek isteseniz dahi basit kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz zehir rengi yeğleme eylemek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi kullanıvermek bağırsakin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok intibak yakalayan renklerden biri yeşildir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yol sebebiyle dışarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Yanıt 6 Antrasit rengi, natürel renklerle birleştirildiğinde sadece ve hamam bir cazibe yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları katıksız renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir harmoni yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, natürel malzemelerle tasarlanmış modern bir iç mekan hissi yaratır.

Buz grisi rengi çağ devran gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve bol bir atmosfer yapılandırmak dâhilin bu sprey boya rengi daha antrasit gri boya hamam tonlardaki renklerle baş başa kullanın.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği oyun ederken sair renklerle dört dörtlük bir intibak karınerisindedir.

Antrasit sprey boya tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir platform oluşturabilir. Bu renk gayrı renklerle kombin edilerek denk odasına zatî bir dokunuş eklemeye imkân tanır.

Report this wiki page